Zlatare Zika i sin


Informacije o firmi:

  • Mite Ružića 2
  • Novi Sad
  • 21000
  • Srbija
  • 021/6612 539

Zika i sin zlatare Novi Sad. Zagarantovan kvalitet i pristupacne cene unikatnog nakita za prigode od rođenja i krštenja, veridbi i bračnih ceremonija, važnih životnih trenutaka i jubileja, u centru grada.

Vereničko prstenje

VERENIČKI PRSTEN predstavlja prvi korak ka zajedničkom životu. To je dar koji budući supružnik dariva svojoj budućoj supruzi kao znak dugog i zajedničkog života. To je simbol vezivanja i neraskidive veze. Znak vernosti u međusobnu ljubav.

Nudimo Vam veliki izbor vereničkog prstenja, tradicionalne ili moderne, od belog i žutog zlata, sa dijamantom ili kamenom.

BURME

BURME predstavljaju poslednji poklon koji će mladenci dati jedno drugom pre samog braka. U braku je zastupljena ideja „što je moje, to je i tvoje“, prema tome, svaki poklon koji poklanjate nakon venčanja u suštini više nije poklon… Burma simbolizuje krug, koji definitivno znači zauvek.

Nudimo Vam zagarantovan kvalitet i prelepe modele ručno izrađenih burmi. Svaki model može biti izrađen u belom, žutom ili crvenom zlatu!

Narukvice sa koncem

Moderne narukvice sa koncem, dostupne u raznim bojama, sa originalnim privescima različitih oblika i simbola.
Za Vaš srećan dan! Na svaki privezak imate mogućnost graviranja poruke, simbola ili imena.

Narukvice su dostupne u bojama: crna, braon, bordo, crvena, bebi roza, krem zlatna, bebi plava, drečavo zelena, drečavo narandžasta, drečavo roza, teget, maslinasto zelena, siva, kajsija, ljubičasta, narandžasta, lime zelena, tirkiz, golubije plava, azurno zelena/plava.

Ogrlice

OGRLICE SA IMENOM ILI PORUKOM. Za Vas kreiramo ogrlice od zlata i srebra sa imenom ili datumom koji vi odaberete, pločice sa ugraviranom porukom ili nekim drugim oblikom.

Nudimo Vam zagarantovan kvalitet i prelepe modele.

Sav nakit izrađen u zlatarskoj radnji „Žika i Sin“, autentičan je, sopstvene izrade i dizajna i vrhunskog kvaliteta.

Radno vreme Zika i sin Zlatare:

ponedeljak-petak
09:00 – 20:00

subota
09:00 – 14:00

nedeljom odmaramo


Vrste nakita cene katalog

Burme, Burme belo zlato, Klasične burme, Burme sa keramikom, Burme od platine, Vereničko prstenje, Vereničko prstenje sa dragim kamenjem, Vereničko prstenje sa cirkonima, Prstenje, Prstenje sa dragim kamenjem, Prstenje sa cirkonima, Ogrlice, Ogrlice sa cirkonima, Ogrlice sa dragim kamenjem, Ogrlice od belog zlata, Ogrlice od žutog zlata, Narukvice, Narukvice sa cirkonima, Narukvice sa dragim kamenjem, Narukvice od belog zlata, Narukvice od žutog zlata, Minđuše, Mindjuše od žutog zlata, Mindjuše od belog zlata, Srebrne mindjuše, Minđuše sa cirkonima, Minđuše sa dragim kamenjem, Privesci, Privesci sa cirkonima, Privesci sa dragim kamenjem, Privesci od belog zlata, Privesci od žutog zlata, Srebrni nakit, Nakit za decu, Dukati, Zlatnici, Broševi, Srebrni nakit, Srebrno prstenje, Srebrne minđuše, Srebrne narukvice, Srebrne zvečke i kašičice za bebe, Srebrne ogrlice, Srebrni privesci, Dijamantsko vereničko prstenje, Dijamantsko prstenje, Dijamantske minđuše, Dijamantske narukvice, Dijamantske ogrlice, Drago kamenje, Biseri, Ogrlice od bisera, Biserne Mindjuše, Prstenje sa biserima, Poludrago kamenje, Privesci sa biserima, Nakit za vencanje, Nakit za zene, Nakit za decu, Nakit za muskarce, Brilijant, Safir, Prirodno kamenje, Rubin, Ametist, Topaz, Biser, Smaragd, Šampanj brilijant, Turmalin, Rodolit, Pink safir, Crni brilijant, Cavorit, Crveni topaz, Slatkovodni biser, Fensi safir, Princess brilijant, Garnet, Cirkonija, Mesečev kamen, Belo zlato, Žuto zlato, Roze zlato, Belo-roze zlato, Žuto-belo zlato, Kombinovano zlato, Roze-belo zlato, Kamen, Spisak zlatara u Srbiji