Burme belo roze zlato

BURME BELO ROZE ZLATO

Burme belo roze zlato su pravljene isključivo iz dva ili više delova pa se zatim sklapa burma. Burma od belog zlata sa nežnom roze keramikom ili roze zlatom su izuzetno trazene i popularne burme, a kombinacie belo roze zlato se koristi i kao verenicki prsten.

Zenske burme belo roze zlato mogu sadrzati cirkon ukoliko se po vasoj zelji u zlatari radi prsten za vencanje, ili se po vašoj želji moze staviti brilijant, a naravno da postoje i skuplje varijante burme belo roze zlato sa dijamantom.

Burme belo roze zlato

Iako se ređe vidjaju burme belo roze zlato dobijaju na popularnosti, posebno među ljudima koji žele da njihovo venčanje i burme imaju jedinstven, romantični izgled. Roze zlato izgleda dobro u svim vrstama prstenja, ali je posebno privlačna u vintage inspirisanih vereničkog prstenja i burmi. Može se kombinovati sa belim ili zutim zlatom i moze da stvori jedinstvenu šarenu kreaciju koja moze da se posmatra dijagonalno sa umetničke strane.

Trajnost je još jedan razlog za razmatranje, jer treba imati na umu kada se uporede roze zlato i zuto zlato protiv belog zlata. Neverovatno, ova blago romantična boja zlata je najjača od tri, jer je bakar veoma snažan, a rezultat legura je jača od žutog ili belog zlata. Sa druge strane, bakar može izazvati alergijske reakcije kod nekih pojedinaca, ali se ne smatra za hipo-alergijske metal. Ako neko sa veoma osetljivom kožom razmislja o kupovini burme belo roze zlato, kombinacija sa zutim zlatom može biti vaš najbolji izbor.

Pogledajte i Burme belo zuto zlato

Vrste nakita cene katalog

Burme, Burme belo zlato, Klasične burme, Burme sa keramikom, Burme od platine, Vereničko prstenje, Vereničko prstenje sa dragim kamenjem, Vereničko prstenje sa cirkonima, Prstenje, Prstenje sa dragim kamenjem, Prstenje sa cirkonima, Ogrlice, Ogrlice sa cirkonima, Ogrlice sa dragim kamenjem, Ogrlice od belog zlata, Ogrlice od žutog zlata, Narukvice, Narukvice sa cirkonima, Narukvice sa dragim kamenjem, Narukvice od belog zlata, Narukvice od žutog zlata, Minđuše, Mindjuše od žutog zlata, Mindjuše od belog zlata, Srebrne mindjuše, Minđuše sa cirkonima, Minđuše sa dragim kamenjem, Privesci, Privesci sa cirkonima, Privesci sa dragim kamenjem, Privesci od belog zlata, Privesci od žutog zlata, Srebrni nakit, Nakit za decu, Dukati, Zlatnici, Broševi, Srebrni nakit, Srebrno prstenje, Srebrne minđuše, Srebrne narukvice, Srebrne zvečke i kašičice za bebe, Srebrne ogrlice, Srebrni privesci, Dijamantsko vereničko prstenje, Dijamantsko prstenje, Dijamantske minđuše, Dijamantske narukvice, Dijamantske ogrlice, Drago kamenje, Biseri, Ogrlice od bisera, Biserne Mindjuše, Prstenje sa biserima, Poludrago kamenje, Privesci sa biserima, Nakit za vencanje, Nakit za zene, Nakit za decu, Nakit za muskarce, Brilijant, Safir, Prirodno kamenje, Rubin, Ametist, Topaz, Biser, Smaragd, Šampanj brilijant, Turmalin, Rodolit, Pink safir, Crni brilijant, Cavorit, Crveni topaz, Slatkovodni biser, Fensi safir, Princess brilijant, Garnet, Cirkonija, Mesečev kamen, Belo zlato, Žuto zlato, Roze zlato, Belo-roze zlato, Žuto-belo zlato, Kombinovano zlato, Roze-belo zlato, Kamen, Spisak zlatara u Srbiji