Burme od zutog zlata

BURME OD ZUTOG ZLATA

 

Burme od zutog zlata su najlepši simbol vernosti za ceo život. Burma se nosi celoga života i znak je privrženosti, kada nekome poklanjate sebe u celosti. Upravo iz tog razloga je važno da birate najbolje, jer je venčanje jedan od najlepših događaja u životu svakog čoveka.

Zlato je u duhovnom i materijalnom smislu simbol Sunca i svetlosti. Zbog svojih osobina oduvek je privlačilo pažnju i bilo je predmet obožavanja starih civilizacija, starog Egipta, antičke Grčke i starog Rima.

Burme od zutog zlata

Razmenom burmi, mladenci se zaklinju na večnu ljubav, vernost i poštovanje. Kao što krug, u obliku koga je sačinjena burma, simboliše savršenstvo, takva bi trebalo da bude i vaša ljubav.

VRSTE BURME OD ZUTOG ZLATA

Postoje tri osnovne podele burmi i to na osnovu njihovog poprečnog preseka. To su ravne, poluokrugle i anatomske burme od zutog zlata. Ravna burma je pravougaouna u preseku sa blago oborenim ivicama. Poluokrugla burma predstavlja tradicionalni oblik burme. U preseku je ravna iznutra, a spolja je blago uzvišena. Anatomska je obla i sa spoljne i sa unutrašnje strane, gde ima blagu oblinu koja delimično odvaja burmu od prsta. Znači, prsten ne steže, a koža diše, što je važno jer se burma nosi svaki dan.

BURME OD ZUTOG ZLATA 18K

Ukoliko želite burme veće finoće, zlatare mogu da vam izrade vaše burme od 18k legure zlata. Cene su oko 20-30% veće u odnosu na standardne.

burme od zutog zlata cena

BURME OD ZUTOG ZLATA – CENA:

Za venčane burme od zutog zlata je potrebno izdvojiti od 61000 din. sve do 215000 dinara za masivne i elegantne burme od belog zlata.
Cene su informativnog karaktera. Konačna cena izrađenih burmi će zavisiti od specifikacija da li su burme tanje, prosecne – normalne ili Deluxe debljine, bez kamenja ili sa cirkonima ili dijamantima. Izbor boje zlata, izbor završne obrade, određena vrsta gravure datuma i imena obično u zlatarama ne povećavaju cenu.
Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate zlatare oglašene ispod našeg teksta.

Vrste nakita cene katalog

Burme, Burme belo zlato, Klasične burme, Burme sa keramikom, Burme od platine, Vereničko prstenje, Vereničko prstenje sa dragim kamenjem, Vereničko prstenje sa cirkonima, Prstenje, Prstenje sa dragim kamenjem, Prstenje sa cirkonima, Ogrlice, Ogrlice sa cirkonima, Ogrlice sa dragim kamenjem, Ogrlice od belog zlata, Ogrlice od žutog zlata, Narukvice, Narukvice sa cirkonima, Narukvice sa dragim kamenjem, Narukvice od belog zlata, Narukvice od žutog zlata, Minđuše, Mindjuše od žutog zlata, Mindjuše od belog zlata, Srebrne mindjuše, Minđuše sa cirkonima, Minđuše sa dragim kamenjem, Privesci, Privesci sa cirkonima, Privesci sa dragim kamenjem, Privesci od belog zlata, Privesci od žutog zlata, Srebrni nakit, Nakit za decu, Dukati, Zlatnici, Broševi, Srebrni nakit, Srebrno prstenje, Srebrne minđuše, Srebrne narukvice, Srebrne zvečke i kašičice za bebe, Srebrne ogrlice, Srebrni privesci, Dijamantsko vereničko prstenje, Dijamantsko prstenje, Dijamantske minđuše, Dijamantske narukvice, Dijamantske ogrlice, Drago kamenje, Biseri, Ogrlice od bisera, Biserne Mindjuše, Prstenje sa biserima, Poludrago kamenje, Privesci sa biserima, Nakit za vencanje, Nakit za zene, Nakit za decu, Nakit za muskarce, Brilijant, Safir, Prirodno kamenje, Rubin, Ametist, Topaz, Biser, Smaragd, Šampanj brilijant, Turmalin, Rodolit, Pink safir, Crni brilijant, Cavorit, Crveni topaz, Slatkovodni biser, Fensi safir, Princess brilijant, Garnet, Cirkonija, Mesečev kamen, Belo zlato, Žuto zlato, Roze zlato, Belo-roze zlato, Žuto-belo zlato, Kombinovano zlato, Roze-belo zlato, Kamen, Spisak zlatara u Srbiji