Burme belo zuto zlato

BURME BELO ZUTO ZLATO

Burme belo zuto zlato kombinacija su danas medju najpopularnijim izborom boja burmi. Budući mladenci se vrlo često odlučuju za dvobojne burme belo zuto zlato, zbog kombinovanja sa ostalim nakitom koji poseduju. Moze se kombinovati sa zutim zlatom, moze se kombinovati sa belim zlatom. Današnje zlatari imaju pristup neverovatnih raznih metala u različitim bojama. Opcije kao što su platina i paladijum postaju sve popularnije i nisu u potpunosti zazivele, zlato je uvek fantastičan izbor materijala za burme. U zavisnosti od onoga šta mušterija voli, može birati belu, žutu, crvenu ili burmu kombinovanu određenim bojama. Ovde ćemo malo bolje da pogledamo različite vrste zlata sa ciljem da vam se pomogne da budete dobro informisani pre donosenja odluke.

burme belo zuto zlato

IZGLED BURMI ZUTO BELO ZLATO

Zuto zlato lepo izgleda i lepo pristaje svakome, ali je posebno je lepo kada imate prirodno tamniju kožu ili kada pocrnite. Burme belo zuto zlato može biti bolji najbolji izbor za nekoga ko ima svetliju boju kože. Belo zlato odiše elegancijom, kao i izvesnom dozom hladnoce, ali u kombinaciji sa žutim zlatom, ovakve burme dobijaju toplinu i mekocu.

Burme belo zuto zlato izgledaju fantastično za sve vrste venčanja i izgleda fantasticno prelepo prstenje,  koji je takodje divan izbor za moderne parove, ljude punih duha inspirisanih razlicitim vrstama stilova. Burme kombinacija belo zuto zlato spadaju medju najpopularnije prstenje za venčanja i mogu naravno posluziti i kao verenicko prstenje.

Pogledajte i klasicne burme

Vrste nakita cene katalog

Burme, Burme belo zlato, Klasične burme, Burme sa keramikom, Burme od platine, Vereničko prstenje, Vereničko prstenje sa dragim kamenjem, Vereničko prstenje sa cirkonima, Prstenje, Prstenje sa dragim kamenjem, Prstenje sa cirkonima, Ogrlice, Ogrlice sa cirkonima, Ogrlice sa dragim kamenjem, Ogrlice od belog zlata, Ogrlice od žutog zlata, Narukvice, Narukvice sa cirkonima, Narukvice sa dragim kamenjem, Narukvice od belog zlata, Narukvice od žutog zlata, Minđuše, Mindjuše od žutog zlata, Mindjuše od belog zlata, Srebrne mindjuše, Minđuše sa cirkonima, Minđuše sa dragim kamenjem, Privesci, Privesci sa cirkonima, Privesci sa dragim kamenjem, Privesci od belog zlata, Privesci od žutog zlata, Srebrni nakit, Nakit za decu, Dukati, Zlatnici, Broševi, Srebrni nakit, Srebrno prstenje, Srebrne minđuše, Srebrne narukvice, Srebrne zvečke i kašičice za bebe, Srebrne ogrlice, Srebrni privesci, Dijamantsko vereničko prstenje, Dijamantsko prstenje, Dijamantske minđuše, Dijamantske narukvice, Dijamantske ogrlice, Drago kamenje, Biseri, Ogrlice od bisera, Biserne Mindjuše, Prstenje sa biserima, Poludrago kamenje, Privesci sa biserima, Nakit za vencanje, Nakit za zene, Nakit za decu, Nakit za muskarce, Brilijant, Safir, Prirodno kamenje, Rubin, Ametist, Topaz, Biser, Smaragd, Šampanj brilijant, Turmalin, Rodolit, Pink safir, Crni brilijant, Cavorit, Crveni topaz, Slatkovodni biser, Fensi safir, Princess brilijant, Garnet, Cirkonija, Mesečev kamen, Belo zlato, Žuto zlato, Roze zlato, Belo-roze zlato, Žuto-belo zlato, Kombinovano zlato, Roze-belo zlato, Kamen, Spisak zlatara u Srbiji